Akınsoft’tan çözüm ortaklarına Kapadokya’da tatil

Yazılım firması Akınsoft’un, çözüm ortakları için organize ettiği ödül takdim ve tatil organizasyonunun 10.su Kapadokya’da yapıldı.
Akınsoft’tan çözüm ortaklarına Kapadokya’da tatil

Yazılım firması Akınsoft’un, çözüm ortakları için organize ettiği ödül takdim ve tatil organizasyonunun 10.su Kapadokya’da yapıldı.

Organizasyon 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Nevşehir Ürgüp’te bulunan bir otelde Türkiye’nin 81 ilinden, KKTC, Irak, Azerbaycan, Türkmenistan ve Tanzanya gibi ülkelerden çözüm ortaklarının katılımı ile gerçekleştirildi. 300’ü aşkın davetlinin katıldığı organizasyonda 10. Bonus dönemi boyunca yüksek performans gösteren Akınsoft Çözüm Ortakları, kültür mirası ve doğa harikası Kapadokya’da tatil yaptı. Tatil sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Led TV’ler, laptoplar, tabletler ve cep telefonları gibi ödüllerin yanı sıra 3 adet son model otomobil kazanan bayiler yeni dönem için tam motivasyonla tatillerine devam etti.

Kapadokya’nın doğal havasında balon turu ile güneşin doğuşunu izleyerek tarihi mimariyi havadan izleme fırsatı bulan davetliler Türk gecesi etkinliği ile Türk müziğinden, folklorundan ve yemek kültüründen parçaların sunulduğu akşamda bütün yorgunluklarını atarak eğlendi. Son gün Kapadokya bölgesinde yer alan tarihi güzellikleri yakından görme ve inceleme fırsatı bulan davetliler sevdiklerine yerel hediyeler aldı.

Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, yıl içerisinde gerçekleştirilen iş birliklerinden ve yeni yatırımları olan Cadde Meram Kafe’den bahsetti. Robotik teknolojiler alanında sürdürülen çalışmaların 2015 yılında seri üretime geçilmesi için atılan adımları ve yeni yatırımları olan Cadde Meram Kafe’nin de bu alanlarda uygulama merkezi olarak kullanılacak bir mekan olacağını anlatan Akın, Akınsoft Ailesi’ne olan güveninden, geçmişe dönüp bakmak yerine bu büyük aile ile birlikte korkmadan ve azminden zerre kaybetmeden teknoloji yolunda yürüyeceğini söyledi.