Akşehir Belediyesi bayram öncesi sevinç yaşattı

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında Ramazan Bayramı öncesinde yaşlı, bakıma muhtaç, kendi işlerini göremeyecek durumda olan vatandaşların evlerini temizliyor.
Akşehir Belediyesi bayram öncesi sevinç yaşattı

Akşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Akşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce evlerini temizleyemeyecek durumda olan vatandaşların evleri temizlenirken yine ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına da bayram öncesi ayakkabı ve kıyafet alındı.
Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını söyleyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “İlçemiz genelindeki merkez mahallelerimiz ile Büyükşehir yasasıyla mahalle haline gelmiş mahallelerimizde ikamet eden, kendi işlerini yapamayacak durumda olan yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımızın bayram öncesi ev temizliklerini yaptık. Bu vatandaşlarımızın ev temizliklerini sadece bayramlarda değil yıl içerisinde de belirli zamanlar kapsamında yapıyoruz. Ayrıca yine bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına da ayakkabı ve kıyafet alarak bu çocuklarımızın bayrama yeni giysilerle girmesini sağladık. Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramı’nda, yaşlılarımızı ve çocuklarımızı bir nebze olsun mutlu edebilmek bizim için en büyük mükafattır” dedi.