AKŞEHİR GÜLMECE PARKI SANAT ATÖLYESİNE DÖNÜŞTÜ

AKŞEHİR GÜLMECE PARKI SANAT ATÖLYESİNE DÖNÜŞTÜ

55. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Akşehir Gülmece Parkı'nda atölye çalışmaları yapan Sanata Saygı Derneği üyeleri, açık havada yaptıkları çalışmalarla Gülmece Parkı'na adeta bir sanat atölyesine dönüştürdü. 
Sanata Saygı Derneği'nin açık havada yaptıkları çalışmalar Akşehirliler tarafından da büyük ilgi görüyor. Resim, çini, seramik, keçe, mozaik, bez bebek, yazma baskı, ebru, hat sanatı gibi dallarda hünerlerini sergileyen sanatçılar, Akşehir Nasreddin Hoca Anma Ve Mizah Günleri kapsamında etkinliklere katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Sanata Saygı Derneği üyelerinin yaptığı atölye çalışmalarını inceleyerek sanatçılara bu güzel eserleri Akşehir’e kazandırdıkları için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Karikatürcüler Derneği üyeleri de Akşehir’e gelerek Nasreddin Hoca Anma Ve Mizah Günleri kapsamında etkinliklerde bulundu. Dernek üyelerini ziyaret eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın Karikatürcüler Derneği üyeleri tarafından karikatürleri de çizildi.