Akşehir'de İsmet Karababa dönemi resmen başladı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Akşehirspor, Pro lisanslı teknik direktör İsmet Karababa ile her konuda anlaştı. Play-out maçına çıkacak kırmızı-beyazlılar, ligde kalması durumunda Karababa ile devam edecek
Akşehir'de İsmet Karababa dönemi resmen başladı

Bugün Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve kulüp başkanı Ender Kalkan ile bir görüşme yapan tecrübeli teknik direktör İsmet Karababa, başkandan aldığı destek  sözünden sonra ikna oldu. Akşehirspor'u ligde tutabilmek için kolları sıvayan Karababa'nın yardımcılığını ise Yakup Denizler yapacak.

Yeni Haber'e açıklamalarda bulunan İsmet Karababa, 'Akşehir ilimizin önemli ilçelerinden biri. Geçmişte Konya ve Türk futboluna önemli hizmetler vermiş ve spor coşkusu içinde olan bir ilçemiz. Akşehirspor, BAL'da  olduğu sezonlarda profesyonel ligi hedeflemiş, arzu ettiği mutlu sona ulaşamamış potansiyeli olan bir camia. Bu sezonun ikinci yarı maçlarından bu güne çeşitli sıkıntılar  yaşamışlar. Belediye Başkanımız Salih Akkaya ve Ender Kalkan Başkanımız bu sıkıntıları aşmak Akşehirspor'u layık olduğu yerde tutmak, gelecek sezon da  3.lig hedefi içinde çalışma kararı almışlar. Birlikte Yaptığımız görüşmeler sonucunda önce takımımızı bu ligde tutmak, daha sonra bizi hedefe taşıyacak kadroyu oluşturma çalışmaları yapacağız. Bu konuda ilçemizin her kesimiyle taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. O desteği de bize vereceklerine inanıyoruz' dedi.