Akyürek’ten Ak Meram Gençlik’e ziyaret

Akyürek’ten Ak Meram Gençlik’e ziyaret

AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve seçim sürecinde daha etkin olabilmek için oluşturulan “Mobil SKM” noktalarında milletvekili adayları vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak Parti Meram Gençlik Kolları tarafından Gedavet Park’ta kurulan Mobil SKM’de (Seçim Koordinasyon Merkezi) vatandaşlarla bir araya geldi. Mobil SKM’de vatandaşlarla sohbet ederek genel seçimler öncesinde destek isteyen Akyürek, bu seçimin önemine vurgu yaptı.

Ak Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, seçim çalışmaları hakkında Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e bilgi verdi. Seçim çalışmalarını değerlendiren Özdemir, “7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kala canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 115 Mahallemizde saha çalışmalarımız devam ederken hemşerilerimizin başta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere partimize göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri daha da mutlu etti. İnşallah 6 Haziran Büyük Konya Mitingi’nde ve 7 Haziran Günü sandıkta Başbakanımıza sahip çıkacağız.“ dedi.