Alanyaspor'da transfer

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Alanyaspor, Erhan Kartal'ı renklerine bağladı.
Alanyaspor'da transfer

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Alanyaspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Kasımpaşa'nın futbolcusu Erhan Kartal'ı renklerine bağladı.

Kasımpaşa'nın 23 yaşındaki sağ bek oyuncusu Erhan, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende, kendisini 2 yıllığına turuncu-yeşilli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada, üçüncü transferlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Transfer komitesinin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Çavuşoğlu, daha önce Ukrayna Premier Lig takımlarından Metalist Kharkiv'den sol bek oyuncusu Oleksandr Kaplienko ile Samsunspor'dan orta saha oyuncusu Taha Yalçıner'i kadrolarına dahil ettiklerini hatırlattı.

Çavuşoğlu, son olarak Kasımpaşa'dan Erhan Kartal'ı renklerinine bağladıklarını vurgulayarak, "Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Alanyaspor'a hayırlı ve uğurlu olsun. Kendisine de 'hoş geldin' diyoruz. Erhan'ın talibi çoktu ancak Alanyaspor'u tercih etti. Yeni sezonda kazasız belasız müsabakalar oynamasını temenni ediyor ve başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Erhan Kartal da transferde emeği geçen herkese teşekkür ederek Alanyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu kaydetti.

Hedefleri olan bir futbolcu olduğuna dikkati çeken Erhan, "Bu hedeflerime de Alanyaspor'un hedefleri doğrultusunda ulaşmak istiyorum. Var gücümle Alanyaspor için çalışacağım." dedi.

Daha önce Denizlispor ve Kasımpaşa’da forma giyen Erhan Kartal, geçen sezon ligin ikinci yarısında Şanlıurfaspor’da kiralık olarak oynamıştı.