Aldatmak dizisinin fragmanı yayınlandı! 52. Bölümde neler olacak?

Ekranların sevilen dizisi Aldatmak’ın bu haftadaki bölümünde neler olacak? Behram’ın ölümü neleri değiştirecek?
Aldatmak dizisinin fragmanı yayınlandı! 52. Bölümde neler olacak?

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Feyza Sevil Güngör ve Yusuf Çim gibi isimlerin yer aldığı Aldatmak dizisin 52. bölüm fragmanı yayınlandı.

aldatmak-dizisinin-fragmani-yayinlandi-52-bolumde-neler-olacak.jpg

PEKİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oylumun Çocuğu olan Canın hastanede olmasından Mualla kendisini sorumlu tutmaktadır. Oylum için Muallayı affetmek kolay olmayacaktır.

Öte yandan Selinin haberler çıkıp Oylumla ilgili yalan yanlış şeyler söyleyerek Dicle aşiretini Oylum’a karşı kışkırtır. Ayrıca Tolganın hala daha Oyluma aşık olduğunu öğrenen Selin Tolga’nın üzerine beni darp etti diye iftira atar.

Selin’in Dicle aşiretini kışkırtma planı istediği gibi sonuçlanır. İstanbul’a gelen Dicle aşiretinden olan Vedat aşiretin namusunu temizlemek için Oylum’u kaçırmıştır. Tam Oylum’u silahla vuracakken Kahraman gelmiştir. Durumu kötüleşen Behram ise hayatını kaybetmiştir.

aldatmak-dizisinin-fragmani-yayinlandi-52-bolumde-neler-olacak-001.jpg

PEKİ 52. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Behram’ın ölümü birçok şeyi değiştirecektir. Mualla Oylum’u Kahraman ile evlendirebilmek için Kahramanın Oylumu kendisine aşık etmesini istiyor.

Oylum’un bu zor süreçlerde yanında olan hep Kahramandır. Bu yüzden fazlasıyla vakit geçiren ikilinin arasında neler yaşanacak Kahraman Oylum’u kendine aşık edebilecek mi?

aldatmak-dizisinin-fragmani-yayinlandi-52-bolumde-neler-olacak-003.jpg

TOLGA OYLUM'DAN VAZGEÇMİYOR

Tolga’nın Dicle aşiretini Oylum için karşısına aldığını görüyoruz. Tolga her şeye rağmen Oylum’dan vazgeçmiyor. Can’ın gerçek babasının Tolga olduğunu bilen Güzide ise hala daha Tolga’ya gerçekleri söylemek istemiyor. Tolga’nın Can’ın gerçek babası olduğu ortaya çıkarsa Mualla ve Dicle aşireti buna ne tepki verecek herkes merak ediyor.

aldatmak-dizisinin-fragmani-yayinlandi-52-bolumde-neler-olacak-002.jpg

Aldatmak 52. Bölüm fragmanı için tıklayın

Etiketler :