Ali Çamdalı: Çok üzgünüz

Bursaspor maçında Torku Konyaspor'un ilk golünü atan tecrübeli oyuncu Ali Çamdalı, yenilgiyi hak etmediklerini beirtirken, oyunun ve mücadelenin karşılığını alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
Ali Çamdalı: Çok üzgünüz

Bursaspor karşılaşmasının sezonun ikinci devresine iyi başlamak adına Torku Konyaspor için büyük önem taşıdığını ifade eden Ali Çamdalı, "Oyuna iyi başladık. Pozisyonlar bulmamıza rağmen ilk yarının sonunda 2-0 mağlup duruma düştük. Soyunma odasına giderken attığım gol takımımız adına büyük moral oldu. İkinci yarıya da iyi başladık.

Beraberliği yakaladık. Galibiyete gidecek pozisyonları da bulduk. Ama bunları değerlendiremedik. 2-0 geriden gelerek 2-2'yi yakaladığımız, iyi oynadığımız ve mücadele ettiğimiz maçı uzatma dakikalarında gelen golle kaybetmek gerçekten üzüntü verici. Çok üzgünüz. Takımı bu duruma getiren bizleriz ve bu durumun içersinden çıkartarak hak ettiği yerlere taşıyacak olanlar da bizleriz. İyi bir takımız. İnşallah Eskişehirspor maçını kazanarak kötü gidişimize dur diyeceğiz" şeklinde görüş belirtti.