Ali Çamdalı: Trabzonspor’un sert oynaması eski hocalarına dayanıyor

Atiker Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı, Trabzonspor’un kendilerine karşı sert futbol oynadığını ancak bunun arkasında art niyet aramadığını söyledi
Ali Çamdalı: Trabzonspor’un sert oynaması eski hocalarına dayanıyor

ic-video-001.jpg

Bu sezon oynanan Atiker Konyaspor –Trabzonspor maçları gergin geçti. Süper Lig’in ilk haftasında oynanan ve Trabzonspor’un 2-1 kazandığı maçta Durica, Traore’nin ayağını kırmıştı. Ardından Türkiye Kupası’nda oynanan ve Konyaspor’un 1-0 kazandığı mücadelede Ömer Ali Şahiner ile Uğur Demirok kavga etmişti. Dün oynanan ve Konyaspor’un turladığı maçta ise Ömer Ali Şahiner’in ‘sus’ işaretli gol sevinci ortamı alevlendirdi. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, dün geceye Kamil Ahmet Çörekçi’nin Vedat Bora’ya yaptığı faul damga vurdu. Çörekçi, Vedat’ı sakatlaması pahasına sert bir hamleyle yere serdi. Kırık şüphesiyle hastaneye kaldıran Vedat’ta korkulan olmadı.

“KÖTÜ SAKATLIKLARI HEP TRABZONSPOR’A KARŞI YAŞIYORUZ”
Trabzonspor’un sert bir oyun anlayışına sahip olduğunu ifade eden Atiker Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı, bunun sebebini geçmişe bağladı. Trabzonspor’un eski hocalarından kalma sert oyun mizacıyla hareket ettiğini ifade eden Çamdalı, ‘Meslektaşlarımın art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sert oyun tarzı Trabzonspor’un genelinde var. Bu oyun anlayışı eski hocalarına dayanıyor. Agresif, sert ve çok faul yapan bir takım. Genelde kötü sakatlıkları hep Trabzonspor’a karşı yaşıyoruz. Ben de sakatlık yaşadım. Dediğim gibi art niyetli olduklarını düşünmüyorum. Çünkü hepimiz meslektaşız, hiçbir futbolcu bilerek sakatlamak istemez’ dedi.


Veli Özkan / Konya Yeni Haber