"Ali Çamdalı'ya 'İade-i itibar' yapıldı"

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, takıma ara transfer döneminde katılan eski kaptanlardan Ali Çamdalı’ya iade-i itibar yapılması için bir olanak sağlandığını vurguladı ve oyuncusunun yeşil-beyazlı takım için bir değer olduğunu savundu
"Ali Çamdalı'ya 'İade-i itibar' yapıldı"

Bursaspor karşılaşmasının ardından konuşan Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, ‘Ali Çamdalı ile 3 sene biz beraber olduk. Daha önce tanıdığım bir oyuncu değildi. Burada tanımıştım onu. Çok iyi bir kaptan... Konyaspor ve Konyalılar özellikle başta ben olmak üzere pek çok insana vefa örnekleri sunuyorlar. Sadece ahde vefa değil aynı zamanda çok iyi oyuncu. Ali Çamdalı'ya ihtiyacımız vardı. Kendisine teşekkür ediyorum. Bize gelmek için çok yardımcı oldu’ dedi.  

‘HAKETTİĞİ DEĞER VERİLMELİ’
‘Biz ayrıldıktan sonra yaşananlar, Ali Çamdalı’nın yeniden takıma dâhil olması tam anlamıyla bir iade-i itibar’ diyen Kocaman, ‘Ali Çamdalı Konyaspor tarihinin en başarılı dönemlerinde bu takımın en önemli parçalarından biri ve kaptanıydı. Bundan da daha önemlisi hak ettiği değerin verilmesidir.  Ali Çamdalı, bu takıma sezonun kalan bölümünde ve bundan sonraki yıllarda yine arkadaşlarıyla birlikte katkı sağlamaya devam edecektir. Esas konuşulması gerekenler bunlar’ ifadelerini kullandı.

‘DAHA İYİ BİR TAKIM BULDUM’
Bursaspor maçında uzun bir aranın ardından yeniden Atiker Konyaspor forması giyen Ali Çamdalı, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu. Ali Çamdalı, yaptığı açıklamada, "Bıraktığımdan daha iyi bir takım buldum. Yuvama döndüm, çok mutluyum. Konyaspor’da çok güzel ve başarılı sezonlar yaşadık. Bursaspor maçına 3 puan parolasıyla sahaya çıktık. Net pozisyonlarımız vardı. Fofana'nın kaçırdığı net bir pozisyon vardı. 1 puanla buradan dönmek bizim için üzücü değil. Önümüzde zorlu bir Malatyaspor maçı var, bu maçı taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" dedi.