Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Allah’ım Terörist İsrail’i Helak Eyle

Allah’ım Terörist İsrail’i Helak Eyle

Atıf, Zekeriya, Muhammed ve Ramiz… Gazze’de sahilde top oynarken terörist İsrail’in dünyanın gözü önünde katledildiği yavrucakların isimleri.

Ciğerlerimiz, canlarımız… Onlar Cennet’e gitti, biz onları koruyamamanın utancıyla yerin dibine girdik…

Gönlümüz kırık, hiç bir şey tat vermiyor, konuşmak tatlı değil, oturmak tatlı değil, yürümek tatlı değil, ağlamak bile tatlı değil…

İftar tat vermiyor, sahur tat vermiyor…

Bir utanç var üzerimizde, onuru kırılıyor kardeşlerimizin, biz de onlarla birlikte kırılıyoruz, parçalanıyoruz.

Kâfir İsrail, Terörist Yahudiler insanlığın gördüğü en ağır zulümlerden birisini, kendilerine hiçbir zaman zarar vermemiş Filistinli, Gazzeli kardeşlerimize reva görüyorlar.

Bu yazıyı kaleme alırken ölü sayısı çoktan 250’yi aşmıştı. Binlerce yaralı var… Kadınlar, çocuklar, bebekler, yaşlılar vuruluyor.

Almanya, “Biz İsrail’in yanındayız” diyor, Fransa, İsrail karşıtı gösterileri yasaklıyor, Amerika, İngiltere, Rusya, Çin sadece zulmü izliyor.

İran zaten kuyruğu kaptırdı çıt çıkmıyor. Mısır, İsrail’le kendince haince bir planla firavun sisi’ye meşruiyet malzemesi yapmaya çalışıyor, bu hain terörizmi.

Suudi Arabistan zaten lal olmuş, İngiltere, ABD ne diyecek diye onların ağzına bakıyor.

Diğer İslam ülkelerinin hali zaten perişan, nefes bile alamıyorlar, İsrail’i kınamayı bile başaramıyorlar.

Bu arada mr Ekmel, dün Konya’da saçma sapan çözüm adresini yine Birleşmiş Milletler olarak gösteriyor, sizin anlayacağınız resmen İsrail’in katliamını görmezlikten geliyor.  

CHP Lideri Genel Müdür Kılıçdaroğlu ise yine saçmalama seanslarına tutulmuş, İsrail katliam yapıyor, Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’nu suçluyor.

Ağa babaları Türkiye’nin önünü kesmek için bölgemizi darmaduman ettiler, bay genel müdür bu durumun müsebbibini bilmez gibi Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı suçluyor.  

Adamda iz-an kalmamış, insaf kalmamış. Paralel örgüte oyuncak olmaktan Rabbim insanlığı korusun, bir kuyruğu kaptırdın mı iflah olmuyor, gitti, gidiyor.

MHP’den ise açıklama bile yok…

Çocuk katili şeref yoksunu Esed kendi halkına ölüm kusuyordu ya, hani Cami’de şov yapıyordu ya, kanı bozuk Esed, hadi senin herifliğini görelim, bir de İsrail’e at o bombaları, hadi bir de uçakların kâfir İsrail’i bombalasın…

Ha bir de IŞİD vardı, Müslüman katletmeyi hüner zanneden, Türkiye’nin Konsolosluğunu işgal ederek vatandaşlarımızı rehin alan, kendisini Müslümanların halifesi ilan eden IŞİD…

Ne oldu IŞİD, senin gücünde terörist İsrail, bebek katili Esed gibi Müslüman’a mı yetiyor?

Müslüman katledip, onun videosunu çekip, şerefsizce, insanlığa ve dinimize ihanet ederek internette yayınlayan IŞİD ne oldu?

Terörist İsrail Müslüman öldürüyor, niye ona diklenemiyorsun? Yoksa senin varlık sebebin, ağa baban İsrail mi?

Sen Kürt, Türkmen, Arap, Şii, Sünni fark etmiyor, aylardır Müslüman katlediyorsun…

Neden gücün sadece Müslüman’a yetiyor? Neden kâfir İsrail’e gayrimeşru halifen tık çıkaramıyor? Ne o, tık çıkarırsan senin ipini mi çekerler, üzerine sifonu mu çekerler?

Bakabilirsiniz dünyaya, mazlum kardeşlerimizle birlikte olan tek bir ülke var, o da Türkiye’dir. Ve bir tek lider Filistin’i, Gazzeli kardeşlerimizi savunuyor, onların davasının yanında olduğunu söylüyor, oda Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Şimdi anlıyor musunuz, neden ABD, İsrail, AB, Suudi Arabistan, Esed, Maliki, Türkiye düşmanlığı yapıyor?

Neden anlıyor musunuz, ABD + İngiltere + İsrail + AB ve onların oyuncağı Suudi Arabistan Türkiye için mr. Ekmel’i paralel örgüt + CHP + MHP ve diğer küçük partilere aday diye dayattı?

Ama bu günler geçecek, İnşa Allah milletimizin feraseti Rabbimizin de yardımı ile bu günlerden sonra güzel günler gelecek. Önce Türkiye’mizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemize başkan seçelim, Cumhurbaşkanlığı seçimini bir atlatalım…

Sonra eminim Allah’ın izni ile dünyadaki büyün taşlar yavaş yavaş yerinden oynayacak…

Eminim o taşların “arkamda Yahudi var” diyeceği günler yakın… Eminim Rabbimiz İsrail’i ve Müslüman katleden Hıristiyan, Yahudi, Putperest, Budist kim varsa hepsini helak edecek…

Atıf, Zekeriya, Muhammed ve Ramiz’in sahibi olan yüce Mevlamız Atıf, Zekeriya, Muhammed ve Ramiz’in intikamını Müslümanlara aldırtacak…

Bu günler çok uzakta değil, buna inanıyorum, şimdi bize düşen kinimizi kaybetmeden, çalışmak çalışmak çalışmaktır…

Allah’ın izni ile Türkiye’mizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, bugün terörist İsrail kazanıyormuş gibi görünse de, sadece ve sadece büyük yenilgisi için zemin oluşturuyor.

Allah’ım o günleri de hepimize “aynelyakin” göstersin, diye dua edelim…

Hiç şüphe duymuyoruz, zafer inananlarındır…

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR