Almanlar Emre Mor'u yerden yere vurdu

Almanya’nın Die Welt gazetesi, Emre Mor’un taht fotoğrafıyla ilgili özel bir haber yaptı, ilginç değerlendirmelerde bulundu.
Almanlar Emre Mor'u yerden yere vurdu

Üzerinde Emre Mor yazan taht motifli bir koltukta otururkenki resmini instagram hesabından yayınlayan genç futbolcunun bu paylaşımı, ülkenin önde gelen gazetelerinden Die Welt’te haber oldu.

Borussia Dortmund forması da giymişliği olan ve şu an Celta Vigo’da oynayan oyuncu ile ilgili Die Welt “Bu fotoğraf modern futbolun absürtlüğünü kanıtlıyor” başlığıyla yayınladığı haberde şunlara yer verdi:

“Almanya’da başarı sağlayamadı. Kariyerinde şu ana dek beklenen patlamayı yapamadı. Ancak öyle görünüyor ki bu durum kendisini bir süperstar olarak sergilemesine engel değil”

Ünlü Alman gazetesinin gösterge bilimsel analizlere de yer verdiği ve fotoğrafı bu bağlamda her noktasıyla ele aldığı haberinde yorumsal olarak ise şöyle devam edildi:

“Instagram hesabında paylaştığı fotoğraf için kendini beğenmişlik denebilir. Modern futbolda günümüzde yanlış giden şeyin ne olduğuna dair iyi bir kanıt oluşturuyor."