Alper Avcı, 1 puanı önemsiyor

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları K.Maraşspor maçını değerlendirdi. Genç hoca, alınan 1 puanın son derece önemli olduğunu vurguladı
Alper Avcı, 1 puanı önemsiyor

Deplasmanda dolu tribünler önünde oynamanın keyfini yaşadıklarını ifade eden Alper Avcı, ‘Geride bıraktığımız süreçte yaşanan yoğun kış şartlarının ardından karşılaşma güzel bir havada ve dolu tribünler önünde oynandı. Güzel bir atmosfer vardı. Kendi adımıza karşılaşmaya iyi başladık. Oyunumuzun meyvesi olarak golü de erken bulduk.  Ancak tam hücuma çıkarken kaybettiğimiz bir top sonrası kalemizde gol gördük ve durum 1-1 oldu.  Daha sonra oyuna yeniden ortak olduk ve ikinci kez öne geçtik. Fakat frikikten bir gol yedik bu kez. Tabii ki galip gelebileceğimiz bir maçta berabere kaldığımız için üzgünüz. Fakat Kahramanmaraş gibi bir deplasmandan bir puan aldığımız için de mutluyuz’ dedi.  

‘GALİBİYETİ KAÇIRDIK’
‘Oyuncularım adına şunu söyleyebilirim’ diyen Avcı, ‘Oyunun iki yönünü de doğru oynamaya çalıştık. Maçın son bölümünde rakibimizin, ev sahibi olmanın verdiği avantajla baskı kurması gayet normaldi. Bu nedenle savunma yönümüz ortaya çıksa da aslında üçüncü golü bulabilecek pozisyonlar ürettik. deplasmanda aldığımız her puanı kazanç olarak görüyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada alacağımız galibiyetle hedeflediğimiz iki puan ortalamasını tutturup yolumuza devam edeceğiz. Maçı yöneten hakem arkadaşlarımızın etki altında kaldığını görüyoruz. Reşo'nun düşürülmesi ile net bir penaltımızın verilmediği maçta galibiyeti kaçırdık’ ifadelerini kullandı.