Alper Avcı, telafi peşinde

Geçtiğimiz hafta Karagümrük deplasmanında beklenmedik bir sonuç aldıklarını belirten Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, “Bu hafta Niğde Belediyespor karşılaşması ile beraber takımız gereken telafiyi yapacaktır” dedi
Alper Avcı, telafi peşinde

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Alper Avcı,“Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız Karagümrük maçında açıkçası beklemediğimiz bir sonuç aldık. Çünkü bir önceki hafta iç sahada oynadığımız Altay maçında takımımızın verdiği görüntü bizi bu hafta galibiyet üzerine beklentiye itti. Karagümrük maçında biz en azından bir galibiyet alarak önümüzdeki seriye başlamak istiyorduk. Buradan alacağımız galibiyetle bir çıkışın başlangıcını da yapacağımızı düşünüyorduk. Oyuna istediğimiz gibi başladık, geçtiğimiz haftalara baktığımız zaman galip geldiğimiz maçlarda buna dahil en iyi oyunlarımızdan birisini ortaya koyduk.Oyunun genelinde iyi olmamıza rağmen istediğimiz pozisyonlara giremedik. Bu anlamda eksiklerimizi tespit ettik. Onları tamamlamak için gereken çalışmaları sürdüreceğiz. Beklemediğimiz bir sonuç aldık ancak bu hafta Niğde Belediyespor karşılaşması ile beraber takımımız gereken telafiyi yapacaktır” ifadelerini kullandı. 

BİR HAFTADA 3 MAÇA ÇIKACAKLAR
Önümüzdeki bir haftada üç maç oynayacaklarını hatırlatan Avcı, “Deplasmanda oynayacağımız Niğde Belediyespor maçının ardından hafta içerisinde Boluspor ile Türkiye kupası karşılaşması oynayacağız. Daha sonra hafta sonunda iç sahada Fethiyespor ile karşılaşacağız. Son haftalarda oynadığımız futbolun meyvesini alabilmek için bir galibiyete ihtiyacımız var. Alacağımız galibiyet belki bizim adımıza ligin bir kırılma noktası da olacak. Bu galibiyeti Niğde deplasmanında almak istiyoruz” diye konuştu.