Alper Avcı, yarınki maçta taraftar desteği istiyor

Çarşamba günü iç sahada Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, zorlu maçta taraftar desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi
Alper Avcı, yarınki maçta taraftar desteği istiyor

Alper Avcı yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraşspor ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmada oyunun geneline baktığımız zaman iyi mücadele ettik. Erken bir dakikada oyuncumuzun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Fakat 10 kişi oynadığımız 60 dakika boyunca ciddi anlamda iyi mücadele ettik ve rakibimize çok az pozisyon verdik. Yakaladığımız hızlı hücumları ikinci bölgeden ofansif geçişlerde iyi kullanabilseydik farklı bir sonuç alabilirdik. Oyuncuların mücadelesinden son derece memnunuz. İyiye doğru giden bir görüntümüz var ve ben inanıyorum ki bu takım çok daha farklı bir konuma gelecek” dedi.

Zorlu bir maç serisinin içinde bunduklarını kaydeden Avcı, “Yine de farklı rotasyonlara gidebilmek bizi şu anda güçlü kılıyor. Sürekli oynayabilen, kenardakilerle değişim yapabilen, rotasyonu sağlayabilen bir oyuncu grubumuz var. Maraş deplasmanında 10 kişi oynayıp iki puan kaybettiği için üzülen bir ekibiz. Şanlıurfa maçı ile iç sahada bunu telafi edeceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızın bu tip maçlarda yanımızda olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.