Alperen Ocakları Gölbaşı ilçe binası açıldı

BBP Genel Başkanı Destici:- "(Çocuklara yönelik cinsel istismar) Bu alçaklığı, bu gaddarlığı, bu vahşeti yapan cani, tecavüzcü, cinsi sapık mutlaka ama mutlaka hukukun önüne çıkarılmalı ve idam cezasıyla cezalandırılmalıdır"- "(Seçim ittifakı) Biz, milli
Alperen Ocakları Gölbaşı ilçe binası açıldı

ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, çocuk istismarı konusuna ilişkin, "Bu alçaklığı, bu gaddarlığı, bu vahşeti yapan cani, tecavüzcü, cinsi sapık mutlaka ama mutlaka hukukun önüne çıkarılmalı ve idam cezasıyla cezalandırılmalıdır." dedi.

Destici, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Gölbaşı İlçe Teşkilatının yeni binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sınırları içinde ve dışında terörün tüm unsurlarına karşı ciddi ve kararlı bir mücadele verildiğini, parti olarak bu mücadeleyi sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

Hatay, Kırıkhan ve Hassa'ya yaptığı ziyaretleri anlatan Destici, burada Mehmetçik ile kucaklaştıklarını söyledi.

Mehmetçiğin PKK ve YPG'den temizlediği bölgelerde yaşayanlara kol kanat gerdiğini ifade eden Destici, şöyle devam etti:

"Müthiş bir kucaklaşma var. Mehmetçik bu moralle bu güçle en kısa zamanda Afrin'i PKK/YPG'li teröristlerden temizleyecek ve daha sonra da doğuya doğru yönelip önce Münbiç daha sonra orada hangi bölgede PKK/YPG/IŞİD ne kadar terör örgütü varsa hepsinin hakkından gelecek. Kandil'i de yerle bir edecektir."

- "Sadece idari tedbirlerle bu iş çözülmez"

Destici, çocuk istismarı konusunun çözülene, sıfırlanana kadar Türkiye'nin gündeminden düşmemesi ve bu konuda ciddi, kalıcı, caydırıcı tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Bu tedbirler arasında eğitimin de yer aldığına işaret eden Destici, şunları söyledi:

"Sadece idari tedbirlerle bu iş çözülmez. Hele batıcı tedbirlerle hiç çözülmez. Bu iş bizim kendi kültürümüze, örf ve adetimize göre çözülür. Bu alçaklığı, bu gaddarlığı, bu vahşeti yapan cani, tecavüzcü, cinsi sapık mutlaka ama mutlaka hukukun önüne çıkarılmalı ve idam cezasıyla cezalandırılmalıdır.

Özellikle iki kesim için idam cezasının getirilmesini hep savunduk. Bununla ilgili referandumlar yaptık, imza kampanyaları gerçekleştirdik. 'Küçük yaşta çocuklarımızı, genç kızlarımızı, kadınlarımızı kaçırıp tecavüz edip, öldüren sapıklar ve Mehmetçiğimize kurşun sıkıp, onu şehit eden teröristler için getirilsin' dedik."

- "Seçim ittifakı"

Destici, "seçim ittifakı" çalışmalarına değinerek, "AK Parti ve MHP arasında başlatılan bu seçim iş birliği ve ittifakının yanında olduğumuzu, desteklediğimizi ifade ettik. Biz, milli ve yerli olanların, milliyetçilerin ve maneviyatçıların bir araya gelmesinden büyük bir memnuniyet duyduk. Bunu destekliyoruz ve sonuna kadar da desteklemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Bu arada Destici, açılışı yapılan Alperen Ocakları Gölbaşı İlçe Teşkilatına, teşkilat üyeleri ve partililer ile birlikte Gölbaşı Kaymakamlığı önünden yürüyerek geldi.

Destici'nin konuşması sırasında teşkilat üyeleri sık sık, "Mehmetçik Afrin'de" ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan attılar.

Kaynak: