Altay; ''Selçuklu demek hizmet demek''

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Mobilyacılar Sitesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Altay; ''Selçuklu demek hizmet demek''

Selçuklu Belediyesi tarafından da gerçekleşen Cuma buluşmaları hizmet kalitesine katkı sağlamaya devam ediyor. Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek gelen istek ve önerileri yerinde dinleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mobilyacılar Sitesi’nde esnaflarla buluştu. Programda Başkan Altay’a Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Selçuklu teşkilat üyeleri de eşlik etti. Altay Osmanlı Camii’nde kılınan namazın ardından esnafla sohbet etti ve istekleri dinledi.
Güleryüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışı ile çıktığımız yolda halkımızla her fırsatta bir araya gelmeye devam ettik” diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu’da halkımızla güçlü bir bağımız var. Bunda en önemli etken iletişim kanalarımızı daima açık tutarak halkımızla iç içe olmamız. Geleneksel hale getirdiğimiz ve halkımızın yoğun ilgisi ile devam eden Cuma buluşmalarımızı Başkan Yardımcılarından, birim müdürlerimize kadar çok geniş bir katılımla gerçekleştiriyoruz. Böylece sahada yapılan hizmetleri halkımıza birebir anlatırken, yapılacak çalışmalarla ilgili de halkımızla istişarelerde bulunuyoruz” dedi.
“Selçuklu demek hizmet demek” diyen Başkan Altay, “Selçuklu’da çok geniş bir yelpazede hizmet üretiyoruz. Klasik belediyecilik hizmetleri olan fen işleri, temizlik ve yeşil alan hizmetlerinde Türkiye’ye örnek belediyeyiz. Yeni bağlanan mahallelerimizle birlikte Selçuklu’nun 72 mahallesine hizmet götürüyoruz. Mahallelerimize yapılan aile yaşam merkezleri, emekli konakları, spor salonları, okullar ve birçok tesisle Selçuklu’ya mührümüzü vurmaya devam ediyoruz. Selçuklu sadece bugün değil gelecekte de Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında yer almaya devam edecek. Bunda halkımızın güven ve desteği en önemli gücümüz” diye konuştu.