"Altınekin insanı her yerde olmalı"

Altınekinliler Derneği’nde konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Altınekinlinin tarımdan ve ziraattan öte farklı alanlarda ülkenin yönetimine girmesi gerektiğini söyledi.
"Altınekin insanı her yerde olmalı"

Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden burs alan üniversite öğrencileri için Ocak ayı toplantısı yapıldı. Dernek binasında gerçekleşen programa Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Tekelioğlu, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Altınekinliler ve öğrenciler katıldı. Yapılan toplantılarda birlik ve beraberliği sağlamak amacında olduklarının altını çizen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Altınekinlilerin bir yerlerde olması ve hem ülkeye hem de Altınekin’e faydalı işler yapmak için çalıştıklarını söyledi.

ALTINEKİNLİ TARIM DIŞINA ÇIKMALI

Toplumun her kesiminde Altınekinlinin tarım ve ziraat dışında başka noktalara gelmesi gerektiğini belirten Mehmet Hançerli,  “Altınekin’in tarımdan ve ziraattan öte farklı alanlarda ülkenin yönetimine girmesini sağlamak istiyoruz. Bunlar da yavaş yavaş görülüyor. Bütün partilerin yönetim kurullarında, devletin farklı kademelerinde, belediye meclis üyeliklerinde, milletvekillerinde görülüyor. Ama yeterli değil daha fazla görülmesi gerekiyor. Bizde böyle bir çalışma içerisindeyiz” diye konuştu.

DESTEK HER SENE ARTARAK DEVAM EDİYOR

Farklı derneklerin de toplantılarına katıldıklarını vurgulayan Başkan Hançerli, “Diğer derneklerde 16 öğrenci, 20 öğrenci burs veriyorlar. Bizde ise bu hemşeri derneği olmamıza rağmen 150’nin üzerinde öğrencimize burs veriliyor. Bu da her sene artarak devam ediyor. Yöneticilerimizde bu işi bir hemşericilik ruhu içerisinde en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeler. Bizlerde elimizden geldiği kadar yardım etmenin şuuru içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER GAZETESİ