Altınekinspor iddialı geliyor

Konya 1.Amatör Lig ekiplerinden Altınekinspor yeni yönetim ve teknik heyetiyle yeni sezona iddialı giriyor. 
Altınekinspor iddialı geliyor

Altınekinspor’da geçtiğimiz haftalarda yapılan kongrede Hüseyin Bulut Başkanlığa seçildi. Kulübün yeni yönetiminde ise Mustafa Solak, Kadir Kıpcak, Latif Yerli, Ahmet Yılmaz ve Kamil Doğu yer aldı. Yeni yönetimde yer alan Kamil Doğu aynı zamanda Altınekinspor’un teknik direktörlüğünü yapacak. Daha önceden aktif olarak futbol oynayan Doğu, yeni sezonda Altınekinspor’un başarısı için mücadele edecek.

YENİ SEZONDA HEDEF ŞAMPİYONLUK

İddialı bir kadroyla sezona başlayacaklarını ve yeni sezon hedeflerinin Süper Amatör Lig’e çıkmak olduğunu söyleyen Altınekinspor Başkanı Hüseyin Bulut, “Süper Amatör Lig’e çıkmak için bu yıl iddialı bir kadro kurduk. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Antalya’da programı var. 7-8-9 Ekim’de fikstür çekilecek. 23 Ekim’de ise ilk maçlarımız başlayacak. Bu sezon geçen yıldan 4 kişiyi takımda tutup, 13 farklı da yeni transfer yaptık. Bu oyuncuların büyük bir çoğunluğu daha önce Süper Amatör Lig’de oynadı. Hatta Bölgesel Amatör Lig’de bile oynamış oyuncularımız var.  Son yaptığımız transferlerden Mustafa Koman adlı oyuncumuz Kıbrıs’ta profesyonel olarak oynadı. Kadromuz çok iddialı. Yeni transferlerimizin futbol altyapısı sağlam. Daha önceden Konyaspor altyapısında da forma giymiş oyuncularımız da kadromuzda yer alıyor. Yani deneyimli bir kadro kurduk. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Gruptan lider çıkarak bu sene sonunda Süper Amatör Lig’e yükselmeyi düşünüyoruz” dedi.

huseyin-bulut-002.jpg

ALTINEKİNSPOR SEZONA HAZIR

Hazırlık maçlarında Altınekinspor’un iyi bir görüntü sergilediğini vurgulayan Başkan Hüseyin Bulut, “Monivaspor ve Çelikduş Doğuşspor takımlarıyla hazırlık maçları yaptık ve ikisini de yendik. Son olarak Pazar günü Süper Amatör takımı Kulu’ya 3-2 mağlup olduk. Tabi oyuncu deniyoruz. Hazırlık maçı olduğu için Kulu mağlubiyetine üzülmüyoruz. Ligde karşılaşmış olsaydık eminim Kulu’yu da yenecek gücümüz vardı. Takımımız bu yıl tecrübeli kadrosuyla ligde en iyi mücadeleyi verecek” ifadelerini kullandı.

•HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ