Altunyaldız bayramlaşma programlarına katıldı

AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçelere ziyaretler gerçekleştirerek partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Altunyaldız bayramlaşma programlarına katıldı

İlk olarak Seydişehir’e gelen Altunyaldız, partisinin ilçe teşkilatında, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve partililerle bayramlaştı. Daha sonra esnafları dolaşan Altunyaldız esnafların ve vatandaşların bayramını kutlayarak ilçeden ayrıldı. Seydişehir’den Ahırlı’nın Akkise Mahallesi’ne geçen Altunyaldız, mahalle meydanında vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziya Altunyaldız vatandaşların bayramlarını kutlayarak sohbet etti. Altunyaldız daha sonra Yalıhüyük ilçesinin Gölcük Yaylası'nda yapılan yayla şenliğine katıldı. Şenlik alanında bulunan vatandaşları ziyaret ederek tek tek bayramlaşan Altunyaldız, belediye tarafından açılan stantta çocuklara da Osmanlı macunu ikram etti.
Burada vatandaşlara seslenen Milletvekili Altunyaldız, bayramları bayram gibi yaşamak ve gönül dili ile konuşmak için bir arada olduklarını belirterek, “Bu meydan, yüreği pek, gönlü bu toprakların sesiyle, tınısıyla, toprağının kokusuyla, çınar ağaçlarının kokusuyla yetişmiş, yüreklerimizi besleyen bu topraklara bayramlarda birlikte olma coşkusuyla buralara bizi çekmiş. Bayram diyoruz, gönül birlikteliği diyoruz, sevgi diyoruz, hissetmek diyoruz, gözümüzün nuru, gönüllerimizin süruru çocuklarımızla, ailelerimizle birlikte paylaşmak diyoruz. En önemlisi işte Yalıhüyük’ün güzel insanlarının yurdun dört bir tarafından ve yurt dışından bu muhabbet ortamını paylaşmak üzere buraya akın etmesi. Burada bizi çeken bir şey var; bizi çeken bu toprakların muhabbeti, hemşerilerimizin gönül dolusu sevgileri. Gönül dili ile konuşabilmek, hissedebilmek, yaşayabilmek ve muhabbetin bayramıyla birlikte, bayramı da muhabbet ile birlikte sarabilmek ve yaşayabilmek” dedi.
Konuşmanın ardından Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat tarafından AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız’a hediye takdim edildi.