Alves Juventus'a transfer oluyor

Barcelona ile yolları ayırmaya karar veren Dani Alves'in, gelecek sezon Serie A ekiplerinden Juventus'a transfer olacağı iddia edildi.
Alves Juventus'a transfer oluyor

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldız sağ bek oyuncusu Dani Alves gelecek sezondan itibaren Juventus'un formasını terleteceği öne sürüldü.

Birçok takımın transfer listesinde yer alan yıldız futbolcu için en ciddi ilgi Serie A şampiyonu Juventus'tan geldi. Juve'nin başkanı Marotta, ''Dani Alves ile ilgilendiğimiz haberlerini sizlere doğrulayabilirim. O 33 yaşında olsa da hala formda olan harika bir futbolcu'' şeklinde konuştu.

Goal'ün aktardığına göre, Torino ekibiyle iki yıllık anlaşma sağlayan Brezilyalı oyuncu, İtalya'da geçirdiği süre boyunca yıllık 4 milyon Euro kazanacak. Alves'in sözleşmesinde bir yıllık uzatma opsiyonu da yer alacak.

2008 yılında Sevilla'dan Barcelona'ya transfer edildikten sonra Katalan ekibiyle altı La Liga ve üç Şampiyonlar Ligi zaferi tadan 33 yaşındaki oyuncu, kariyerinde farklı bir sayfa açmak istemesi nedeniyle Luis Enrique'nin ekibinden ayrılıyor.

Mascherano'ya da talipler
Juventus, Barça'nın bir diğer savunma oyuncusu Javier Mascherano ile de transfer görüşmeleri yürütüyor ve Arjantinli oyuncuyla anlaşma sağlamış durumda. Ancak Barcelona'yla sözleşmesi 2018'de sona erecek Mascherano için iki kulüp arasında bir anlaşma sağlanmış değil. 2010-11 sezonundan bu yana Barcelona forması giyen başarılı oyuncunun kulüpten ayrılması Alves kadar kolay olmayacak.