Alves'in alacağı ceza belli oldu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Galatasaray bizi yenmedi, biz kendimiz mağlup olduk" dedi. Yıldırım, kırmızı kart gören Bruno Alves'e 30 bin, Bekir İrtegüne'e ise 20 bin avro para cezası verildiğini duyurdu.
Alves'in alacağı ceza belli oldu

Son yıllarda ekonomik anlamda her takımın sıkıntılar yaşadığını belirten Yıldırım, futbolun artık eskisi gibi ucuz olmadığını söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hafta sonu deplasmanda alınan 2-1'lik Galatasaray mağlubiyetini değerlendiren Yıldırım, "Bu maç artık geçti. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçına hazırlanmamız gerekiyor. Geçen sene de maç kaybettik. Fark ikinci devrenin başında 10 puandan 4 puana inmişti. Ondan sonra ayağa kalktık. Galatasaray bizi yenmedi, biz kendimiz mağlup olduk. Oyuncumuz kendini attırınca Galatasaray açıldı ve devamı geldi. Galatasaray maçındaki ve Konya maçındaki kırmızı kartlar haklı. Ama hakemlerin hataları oluyor. Elle atılan goller var" ifadelerini kullandı.