Ambulanstan inip ölüme gitti

Ambulansla hastaneye götürülürken tedaviyi kabul etmeyip ambulanstan inerek tekrar olay yerine gitti. Şahıs, bu kez kavga ettiği başka bir kuzeni tarafından sırtından bıçaklanarak öldürüldü.
Ambulanstan inip ölüme gitti

Konya’da, akraba iki aile arasında miras yüzünden çıktığı iddia edilen kavga sırasında kuzeni tarafından silahla hafif şekilde yaralanan bir kişi, ambulansla hastaneye götürülürken tedaviyi kabul etmeyip ambulanstan inerek tekrar olay yerine gitti. Şahıs, bu kez kavga ettiği başka bir kuzeni tarafından sırtından bıçaklanarak öldürüldü. 

Olay, gece saat 01.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Yaylapınar Süleymaniye Mahallesinde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, iki akraba aile arasında miras yüzünden çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mehmet B. (43), akrabaları Mehmet Emin Keleş (35), Tevfik A. (21) ve Engin A (39)'yı av tüfeğiyle vurarak hafif şekilde yaraladı.

AMBULANSTAN İNEREK ÖLÜME GİTTİ
Av tüfeğinden çıkan saçmaların vücutlarının çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu yaralanan 3 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırılmak istendi. Bu sırada yaralılardan Mehmet Emin Keleş, iyi olduğunu söyleyerek hastaneye gitmek istemediğini bildirdi. Sağlık görevlilerinin ısrarla hastaneye götürmeye çalıştığı Mehmet Emin Keleş, ikna edilemeyince sağlık ekiplerine iyi olduğuna dair imzalı belge verdikten sonra ambulanstan indi.

BABAANNESİNİ AĞLARKEN GÖRÜNCE DAYANAMADI
Ambulanstan indikten sonra olay yerine dönen Mehmet Emin Keleş, kuzenleriyle tartışmayı sürdürünce tekrar kavga çıktı. Çıkan kavgada Keleş'in kuzenlerinden Mustafa B. (24), olaylar nedeniyle babaannesinin ağladığını görünce daha fazla dayanamayarak mutfaktan aldığı bıçakla Mehmet Emin Keleş'i sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan Mehmet Emin Keleş, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri cinayetin işlendiği evde incelemelerde bulundu. Polis olaydan sonra kaçan Mehmet B.’yi yakalamak için çalışma başlattı.