Anadolu, çıkış peşinde

Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Bünyamin Öztoprak, Büyükçekmece Tepecikspor karşısında alınan 1 puanın büyük önem taşıdığını belirtti
Anadolu, çıkış peşinde

Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Bünyamin Öztoprak, Büyükçekmece Tepecikspor karşısında alınan 1 puanın büyük önem taşıdığını belirterek, “Asıl amacımızın üst takımımıza futbolcu kazandırmak olduğu gerçeğini unutmadan ve bu hedeften hiçbir zaman ödün vermeden, ligde daha üst sıralarda mücadele eden bir takım olmak için savaşıyoruz” dedi. 

Spor Toto 2. Lig’in ikinci yarısında oynanan 5 maçtan puansız ayrılan Anadolu Selçukspor’un geçen hafta sonu deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor karşısında aldığı 1 puanın moral motivasyon anlamında büyük önem taşıdığı kaydeden Bünyamin Öztoprak, “Sahada koşan ve mücadele eden bir takımımız var. Elbette çoğunluğu genç bir kadroya sahip olmamız ve bu gençliğin zaman zaman yaşattığı tecrübesizlikler istediğimiz sonuçları almamıza zaman zaman engel oldu. Ne yazık ki beklenmeyen puanlar kaybettik. Ligin ikinci yarısında yaşadığımız kart cezaları ve sakatlıklarda buna eklenince beklentilerimizin çok ötesinde kayıplar yaşadık. Ancak bu kadro ile gelecekte çok iyi işler yapacağımıza olan inancımızı koruyoruz.  Oynadığımız birçok karşılaşmada olduğu gibi son oynadığımız Büyükçekmece Tepecikspor müsabakasında da rakibimize oranla daha fazla pozisyon bulduk. 1-0 öne geçmemize rağmen son dakika golüne engel olamadık.  Asıl amacımızın üst takımımıza futbolcu kazandırmak olduğu gerçeğini unutmadan ve bu hedeften sapadan ligde daha üst sıralarda yer alan bir takım olmak için savaşmayı sürdüreceğiz. Deplasmandan aldığımız puanın morali ile bu hafta iç sahada galibiyet alarak yeniden çıkışa geçeceğimize inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.