Anadolu destek bekliyor

Anadolu Selçukspor'un Şanlıurfaspor maçında sahaya galibiyet için çıkacağını kaydeden Başkan Yardımcısı Recep Çınar; "Bundan önceki maçları saymıyoruz, ama bu maça taraftarlarımızı mutlaka bekliyoruz" dedi
Anadolu destek bekliyor

Ligin ikinci yarısında istenilen sonuçların alınamadığı için düşme hattından uzaklaşamadıklarını belirten Recep Çınar, ligin ilk yarısında deplasmanda 2-1 kaybedilen Şanlıurfaspor engelini mutlaka aşacaklarını, bunun için de son derece kararlı olduklarını, dolayısıyla da oyuncularına sonuna kadar güvendiklerini söyledi.

Çınar, “3 Nİsan Çarşamba günü saat 15.00’de oynanacak olan zorlu karşılaşmada Konya olarak önemli bir sınav vereceğiz. Bundan önceki maçları saymıyoruz, ama bu maça taraftarlarımızı mutlaka bekliyoruz. Çünkü bu maç “tamam” ya da “devam” maçı olacak” dedi.Anadolu Selçukspor olarak korkulu bir rüya görmek istemediklerini bildiren Çınar, “Şanlıurfaspor maçını kazanarak ligin bundan sonraki haftasına daha güvenli, daha inanarak ve daha rahatlamış olarak gireceğiz. Ancak, dediğim gibi, öncelikle Şanlıurfaspor virajını geçmeliyiz. Bunun için de hem fiziksel hem de mental olarak hazırız. Oyuncularımızın antrenmanlardaki istekli ve arzulu çalışmaları bizi gelecek adına da umutlandırıyor” diye konuştu.

Rakibin bu ligin en rahat takımlarından birisi olduğuna dikkat çeken Çınar, “Onların kaybedecek bir şeyleri yok. Dolayısıyla bizimle oynayacakları maça rahat çıkacaklar. Bizim de onların bu rahatlığını lehimize çevirmemiz gerekir. Bekleyerek ve sabırlı oynamalıyız. Harala gürele rakibin üzerine gidip, ava giderken avlanmak istemiyoruz. Sabırlı ve arzulu oyunumuzu sahaya yansıtırsak bu maçı rahat bir şekilde kazanırız diye düşünüyorum. Şanlıurfaspor maçıyla birlikte zor bir viraja giriyoruz. Bundan sonraki her maç bizim son vagona binme maçıdır. Dolayısıyla çok dikkatli olmalıyız” diyerek taraftarların bu önemli maçta yanlarında olmalarını istedi.

Çınar, takımda sakatlıkları bulunan Alpay Cin, Emre Can Atilla ve Ayberk’in oynayıp oynamayacaklarını bugün karar verileceğini sözlerine ekledi.