Anadolu, gözünü Altay'a dikti!

Altay ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı, "Çok güzel bir karşılaşma olacak, bizler inanıyoruz ki bu zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğiz" dedi
Anadolu, gözünü Altay'a dikti!

Genç teknik adam yaptığı açıklamada, "Tabii ki yaşanan bu süreçten dolayı oldukça mutluyuz, gururluyuz. Ama sezon başında döndüğümüz zaman daha önce de ifade ettiğimiz gibi yeni bir takımdık zamana ihtiyacınız vardı. Sabır gösterilmesini istedik yönetim kurulumuz sağ olsunlar sabır gösterdiler. Her anlamda oyuncularımın zamana ihtiyacı vardı. Bunu ifade etmeye çalıştık ve bu zamanı iyi değerlendirdik. Tabii beklentiler skora yansıdıkça mutluluk yaşıyoruz. Zaman içinde daha da başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

'PUANLA AYRILACAĞIZ'
Hafta sonunda İzmir deplasmanında Altay gibi güçlü bir ekiple karşı karşıya geleceklerini hatırlatan Avcı, “İzmir’in köklü bir camiası Altay ile deplasmanda karşılaşacağız. Liderlik koltuğunu Gümüşhane ile paylaşıyorlar. Puanları aynı. Zirve ortaklarından bir tanesi. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor, fakat oyuncularımız bu tip maçları çok seviyorlar. İyi bir ekiple oynayacağımızı biliyoruz fakat biz de iyi bir ekibiz. Biz de iyi bir ekip olduğumuzu, iyi oyunculardan kurulu olduğumuzu, saha içerisinde doğruları yapmaya çalıştığınızı gösterdik. O yüzden çok güzel bir karşılaşma olacak, bizler inanıyoruz ki bu zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğiz” ifadelerini kullandı.