Anadolu hedef büyüttü!

Fethiyespor karşısındaki müthiş geri dönüşle ateş hattıyla arasında puan farkını 5’e çıkararak rahat bir nefes alan Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraş deplasmanından en az 1 puanla ayrılarak üst sıralara doğru çıkmayı hedefliyor
Anadolu hedef büyüttü!

Geçtiğimiz pazar günü çok kritik bir maçta Fethiyespor’u geri düşmesine rağmen mağlup etmeyi başaran ve küme düşme hattıyla arasındaki farkı açan Yavru Kartallar, gözünü üst sıralara dikti. 2. Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek olan Anadolu Selçukspor, bu deplasmandan en az 1 puanla dönme amacında.  Alper Avcı’nın öğrencileri, 23 puanla 10. sırada bulunan Kahramanmaraşspor’u yenmeyi başardığı takdirde puanını 23’ yapacak ve rakibine ikili averajda üstünlük sağlayacak. Pilot takım, böylece sıralamada Kahramanmaraş temsilcisinin üstüne çıkmış olacak.

KAZANAN ÇIKMIYOR
Kahramanmaraşspor ile Anadolu Selçukspor arasında oynanan karşılaşmalara bakıldığında ilginç bir istatistik göze çarpıyor. İki takım arasındaki son 3 maçta gülen taraf olmadı. Söz konusu müsabakalarda takımlar sahadan 1 puanla ayrıldı. Sezonun ilk devresinde Konya’daki mücadele 1-1 eşitlikle tamamlanmıştı. Geçen sezon Kahramanmaraş’ta oynanan müsabaka da 1-1 sona ererken, Konya’daki karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı  Grup’ta 20.Hafta maçlarının yönetecek hakemler belli oldu. Kahramanmaraşspor ile Anadolu Selçukspor arasındaki mücadeleyi Kayseri bölgesi hakemlerinden Alim Kandemir yönetecek.