Anadolu, Karagümrük'ü yakacak

Anadolu Selçukspor ikinci başkanı Okay Tınkır, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Karagümrük karşılaşmasından güzel bir sonuçla ayrılarak, ligde kalma yolunda önemli bir adım atacaklarına inandıklarını söyledi
Anadolu, Karagümrük'ü yakacak

‘TARAFTARSIZ KAZANDIK!’
Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle birlikte yeni bir döneme girdikelrini ve yenilmezlik serisi başlatmak istediklerini kaydeden Okay Tınkır, “Geçtiğimiz hafta içinde oynadığımız Şanlıurfaspor maçının ardından da söylemiştim ama yine maalesef taraftarımız gereken ilgiyi göstermedi. Ancak futbolcu arkadaşlarımıza ve teknik heyetimize güvendiğimizi ve yolumuza devam edeceğimizi hep söylemiştik. Tarsus İdman Yurdu karşısında güzel ve haklı bir galibiyet aldık. Rakiplerimizin de puan kaybettiği bir haftada kazançlı olduğumuzu düşünüyorum. Bu maçla birlikte bir seri yakalamak ve seriye devam etmek istiyoruz’ dedi.

‘MÜCADELEYİ BIRAKMAYACAĞIZ’
Hafta sonu oynayacakları Karagümrük maçı hakkında da konuşan Tınkır, ‘Önümüzdeki hafta sonunda Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacağız  İnanıyorum ki futbolcularımız ve teknik heyetimiz deplasmanından da gerekli puan veya puanları alacaklardır. İnşallah alacağımız bu puanlarla takımımız ligde kalacak. Mücadelemizi asla bırakmayacağız ve sonuna kadar sürdüreceğiz. Ben buradan son iki maçta ortaya koydukları mücadele ve aldıkları 4 puandan ötürü futbolcu arkadaşlarımı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Bize destek olmak amacıyla yanımızda olan Konyaspor’umuzun değerli yöneticilerine de teşekkür etmek istiyorum’ ifadelerini kullandı.
Spor Servisi
++++++++++++++++