Anadolu Kartalı’nda yükseliş zamanı

Süper Lig’in 8.hafta mücadelesinde İttifak Holding Konyaspor, yarın sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Mücadelede Mustafa Öğretmenoğlu görev yapacak.
Anadolu Kartalı’nda yükseliş zamanı

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 8.hafta karşılaşmasında yarın Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Son haftalarda alınan galibiyetlerle yükselişe geçen yeşil beyazlılar, 8.haftadaki rakibi Yeni Malatyaspor’u da yenip yükselişini sürdürmek istiyor. Yarın Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmada Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını ise Candaş Elbil ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Adem Sarıtaş görevlendirilirken VAR hakemi olarak ise Mete Kalkavan görev yapacak.

GALİBİYET SAYILARI EŞİT

Süper Lig’in 8.haftasında karşı karşıya gelecek Konyaspor ve Yeni Malatyaspor daha önce ligde 4 kez karşılaştı. Rakibi sarı kırmızılılar karşısında sadece 1 kez galip ayrılabilen yeşil beyazlılar, Yeni Malatyaspor karşısında 2 kez de puanları paylaşmak zorunda kaldı. 1 kez de mücadeleden mağlup ayrılan Anadolu Kartalı, rakibi karşısında 5 puan toplayabildi. İki takım arasında son oynanan karşılaşmalar ise 1-1, 0-1, 0-1 ve 1-1’lik skorlar ile sonlandı.

İKİ TAKIMDA DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Konyaspor’da Farouk Miya ve Yeni Malatyaspor’da ise Adis Jahovic dikkatleri üzerine çekiyor. Anadolu Kartalı’nda Faoruk Miya 4 golle takımın en golcü ismi konumunda bulunurken, Ugandalı genç futbolcu aynı zamanda bu sezon Süper Lig’de en fazla gol atan orta saha oyuncusu olarak da kayıtlarda yer alıyor. Rakip Malatyaspor’da ise Adis Jahovic 7 golle Süper Lig’de en fazla gol atan oyuncular arasında bulunurken, Guilherme ise 5 asistle en çok asist yapan oyuncu konumunda yer alıyor. •YENİ HABER / MEHMET SERKAN ŞAFAK