Anadolu, Konyaspor’u bekliyor

Anadolu Selçukspor, ara transfer döneminde kadrosuna katacağı oyuncular için Atiker Konyaspor ile yapılacak görüşmeyi bekliyor
Anadolu, Konyaspor’u bekliyor

Sezonun ilk yarısını 21 puanla 11.sırada tamamlayan Konya Anadolu Selçukspor’da Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, ligin ilk yarısını değerlendirdi. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirten Ay, “iyi bir hazırlık dönemi geçirip sezonun ikinci yarısına daha iyi hazırlanmak istiyoruz. Temennimiz yapılan hatalardan dersler çıkararak ikinci yarıda daha iyi bir noktaya ulaşabilmek. Asıl amacımızın çizgisinden sapmadan ligin güçlü ekipleri arasında yer almak istiyoruz” dedi.

YENİ BİR PLANLANMA YAPILACAK
Mehmet Ay, devre arası transfer döneminde Atiker Konyaspor yönetim kurulu ve teknik kadrosu ile yapılacak görüşmeler neticesinde planlamalar yapacaklarını belirtirken, “Kadromuza katmayı planladığımız genç futbolcular var. Ancak bunlar geleceğe dönük takımımıza katkı sağlayacak isimler olacak. Doğrudan kadromuza katılacak oyuncular anlamında değil. Takip ettiğimiz bazı genç isimler var. Onları kadromuza katmak için çalışacağız. Atiker Konyaspor’un bizim takımdan istedikleri veya kampa götürmek istedikleri oyuncular olabilir. Diğer yandan Konyaspor kadrosundan bizim faydalanabileceğimiz oyuncular var mı? Bunun istişaresini yapacağız” ifadelerini kullandı.