Anadolu maç kampında!

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor, deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor karşılaşması için şehirden ayrıldı. Akşam saatlerinde Zonguldak’a ulaşan ekibimiz, pazar günkü maç için kampa girdi
Anadolu maç kampında!

TFF 2.Lig’in 22. hafta maçında deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek Anadolu Selçukspor’da zorlu maçın hazırlıklarının Konya bölümü tamamlandı. Karayoluyla Zonguldak’a giden Alper Avcı ve talebeleri, akşam saatlerin maç kampına girerek karşılaşmanın başlama saatini beklemeye çekildi. Yavru Kartallar’da zorlu maç öncesi Ekrem Kayılıbal, Çağatay Kader ve Emre Torun dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

ARAYI AÇMAK İSTİYORLAR
Ligde 22 puanı bulunan Anadolu Selçukspor, ateş hattından uzaklaşabilmek için zorlu maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Cadı kazanına dönen düşme hattından sıyrılabilmek için haftayı galibiyetle kapatmanın planlarını kuran yeşil-beyazlılar, hafta boyunca 3 puan parolasıyla maça hazırlandı. Rakibi sıkı analiz eden Alper Avcı ve ekibi, Zonguldak’ı dize getirerek alt sıralardan uzaklaşması öngörülen Fethiyespor ile  arasındaki puan farkını açmak isteyecek.

‘MÜTHİŞ BİR ÇEKİŞME VAR’
Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı, ‘Alınan her puanın altın değeri taşıyacağı bir lig yaşıyoruz. Alt sıralarda müthiş bir çekişme var. Güçlenen ve güç kaybeden takımlar var. Biz bu cendereden galibiyet alarak biraz daha uzaklaşmak istiyoruz. Çok çalışan ve mücadeleci bir takım hüviyetine büründük. Geçiş sezonu olarak değerlendirdiğimiz bu sezonu en az kayıpla atlatabilmek için çabalıyoruz’ dedi.