Anadolu, mutlu son istiyor

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor, sezonu cumartesi evinde oynayacağı Hacettepe maçıyla noktalayacak. Hazırlıklarına dün başlayan yeşil-beyazlılarda moraller yerinde
Anadolu, mutlu son istiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’un 34. hafta maçında Anadolu Selçukspor, cumartesi günü saat 15.30’da Atatürk Stadı’nda başkent ekibi Hacettepe ile kozlarını paylaşacak. Ligde kalmayı haftalar öncesinde garantileyen Alper Avcı ve talebeleri, prestij için çıkacağı son maçta taraftarına galibiyetle veda etmenin hesaplarını yapıyor. Ligde 42 puanla 10. sırada yer alan ekibimizde tüm planlar 3 puan üzerine kuruluyor.

GENÇ İSİMLER DENENİYOR
Gelecek sezon takımda kalacak teknik direktör Alper Avcı, son haftalarda genç isimlere şans vererek önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyor. Başarılı çalıştırıcı, Hacettepe ile oynanacak son maçta da genç isimleri oynatacak. Avcı, sezonun bitiminin ardından ise genç oyuncularla ilgili olarak yönetime rapor verecek. Bu sezon play-off hedefine ulaşamayan ancak birçok gelecek vaadeden oyuncu çıkaran Anadolu Selçukspor, önümüzdeki sezon ligde daha üst sıraları hedefliyor.