Anadolu, Niğde sınavında

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor, bugün deplasmanda Niğde Belediyespor ile karşılaşacak. Saat 14.30’da başlayacak karşılaşmayı Kayseri bölgesi hakemi Necati Selçuk Şahin yönetecek
Anadolu, Niğde sınavında

Spor Toto 2.Lig’de duraklama dönemine giren Anadolu Selçukspor, bugün Niğde’de kritik bir maça çıkacak. Beyaz Grup’ta çıktığı son 5 maçta 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak galibiyete hasret kalan Alper Avcı talebeleri, bugün şeytanın bacağını kırmak isteyecek. Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla tamamlayan ve öğleden sonra karayoluyla Niğde’ye giden Yavru Kartallar, maç kampına girdi.

‘BİZİM İÇİN KIRILMA MAÇI OLACAK’
Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı, ‘Deplasmanda oynayacağımız Niğde Belediyespor maçının ardından hafta içerisinde Boluspor ile Türkiye kupası karşılaşması oynayacağız. Daha sonra hafta sonunda iç sahada Fethiyespor ile karşılaşacağız. Son haftalarda oynadığımız futbolun meyvesini alabilmek için bir galibiyete ihtiyacımız var. Alacağımız galibiyet belki bizim adımıza ligin bir kırılma noktası da olacak. Bu galibiyeti Niğde deplasmanında almak istiyoruz’ dedi.