Anadolu savaşmaya devam edecek

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, 0-0 biten Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi. Baysangur, "Savaşmaya devam edeceğiz" dedi
Anadolu savaşmaya devam edecek

Şanlıurfaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Abdurrahman Baysangur, 'Sahaya gerçekten kazanmak için sahaya çıktık. Oyuncularım elinden gelen bütün çabayı gösterdiler. Baktığınız zaman maçı lehimize çevirebilecek pozisyonları da bulduk. Tabii ki ilerleyen haftalar, ligin kısalması oyuncuların üzerinde bir strese yol açıyor. Biraz da bundan kaynaklı olarak bulduğumuz pozisyonları değerlendirme noktasında sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum. Rakiplerimizin puan kaybetmiş olduğu bu haftada alacağımız galibiyet bizi inanılmaz derecede rahatlatacaktı. Ama bir puanı da kazanç olarak düşünüyoruz. Çünkü rakiplerimizin puan alamadığı bir haftayı geride bıraktık. Bu açıdan bakmak gerekli diye düşünüyoruz' diye konuştu. 

'MÜCADELEYİ BIRAKMAYACAĞIZ'
Pazar günkü Tarsus İdman Yurdu maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini aktaran Baysangur, 'Oyun noktasında, mücadele noktasında tüm bunları değerlendirecek olursak gerçekten bugün kazanmayı çok istedik ama olmadı. Biraz da hakemin açıkçası çok rahat maç yönetmesi sıkıntılı oldu. Bu maçta bizim gördüğümüz kadarıyla iki tane penaltı var ama hakemler vermediler. Biz oyuncularımızla beraber mücadeleye devam edeceğiz. Hep birlikte bu takımı ligde tutabilmek için mücadele vereceğiz. O savaşı vereceğiz ve kalacağımıza inanıyorum. Çünkü biz geldikten sonraki her hafta sürekli olumlu yönde bir ilerlememiz var. Hem oyun olarak, hem mücadele noktasında, hem de bütünleşme noktasında. Bunun karşılığını artık gecikmeden almamız gerektiğinin farkındayız. İnşallah beklediğimiz çıkışı Tarsus maçı ile gerçekleştireceğiz' ifadelerini kullandı.