Anadolu Selçukspor, başkentte 3 puan arayacak

TFF 2. Lig ekiplerinden Anadolu Selçukspor, ilk devrenin son maçında Hacettepe’ye konuk olacak. Yarın saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi Davut Dakul Çelik yönetecek
Anadolu Selçukspor, başkentte 3 puan arayacak

                                                                                                                                       

Geçtiğimiz hafta sahasında Bugsaşspor’a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak play-off potasına yaklaşma adına ağır bir yara alan Anadolu Selçukspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak. Yavru Kartallar, Ankara temsilcisi karşısında sahadan üç puanla ayrılarak devre arasına moralli girmeyi ve üst sıralara biraz daha yaklaşmayı hedefliyor. Karşılaşma öncesinde yeşil-beyazlılarda sarı kart cezalısı Alpay Koldaş dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Yarın  saat 13.30’da başlayacak mücadele Cebeci İnönü Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu müsabakada Davut Dakul Çelik düdük çalacak.

5 HAFTADA 10 PUAN TOPLADILAR
Ligde 8 hafta galibiyet yüzü göremeyen ve zor günler geçiren Anadolu Selçukspor, 12. haftayla beraber çıkış yakaladı. Oynadığı son 5 müsabakada 10 puan toplayan yeşil beyazlıar, İç sahada Sakaryaspor’u 1-0,Bandırmaspor’u 4-2, deplasmanda ise Silivrispor’u 2-1’lik skorla geçerek 3 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Bu serinin ardından Karşıyaka deplasmanından 1 puanla dönen Yavru Kartallar, geçtiğimiz hafta ise seyircisi önünde Bugsaşspor’a 5-0 kaybederek ağır bir yenilgi aldı. Son dönemde alınan puanlar, Anadolu Selçukspor’u play-off adına umutlandırdı.