Anadolu Selçukspor, Fethiye'ye konuk olacak

Anadolu Selçukspor, 27. hafta maçında yarın deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak. Saat 15.00’de başlayacak mücadeleyi Selim Özen yönetecek
Anadolu Selçukspor, Fethiye'ye konuk olacak

2.Lig Beyaz Grup’ta play-off mücadelesi veren Anadolu Selçukspor, ateş hattından kurtulmak isteyen Fethiyespor’a konuk olacak. Fethiye İlçe Stadyumu’nda oynanacak müsabaka yarın saat 15.00’de başlayacak. Selim Özen’in düdük çalacağı mücadelede Özen’in yardımcılıklarını Özcan Sultanoğlu, Hasan Hüseyin Tetik ve Cihan Ataş yapacak. Yavru Kartallar, karşılaşma öncesinde 39 puanla 8. sırada yer alırken, Fethiyespor ise 22 puanla ve averajla 15. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı takım, Fethiye deplasmanından 3 puanla dönerek rakiplerinin birbirleriyle oynadığı haftayı avantajlı kapatmanın peşinde.

RAKİPLER BİRBİRLERİYLE OYNUYOR
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta play-off iddiasını sürdüren Anadolu Selçukspor’un bu alandaki rakipleri, 27. haftada birbirleriyle karşı karşıya gelecek. Bu hafta öncesinde 5. sırada yer alan Hacettepe, şampiyonluk kovalayan Gümüşhane’yi konuk ederken ligin iddialı ekiplerinden 4. sırada bulunan Şanlıurfaspor, 7. sıradaki Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ligin 6. basamağında bulunan Sakaryaspor ise lider Altay’ı ağırlayacak. Yavru Kartallar’ın lig sonunda ilk 5’te kendisine yer edinmesi adına kendisinin maçlarının yanı sıra rakiplerinin müsabakalarından çıkacak sonuçlar da büyük önem arz ediyor.