Anadolu Selçukspor fırsat tepti!

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor, ligde kalma yolunda eline geçen fırsatı yine değerlendiremedi. Bandırmaspor’un Şanlıurfa’ya 3-0 yenildiği haftada Pendikspor’a 3-1 yenilen yeşil-beyazlılar, puan farkını 1’e indiremedi
Anadolu Selçukspor fırsat tepti!

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ
TFF 2.Lig’de kalma mücadelesi veren Anadolu Selçukspor, evinde karşılaştığı Pendikspor’a diş geçiremedi. Abdurrahman Baysangur’un talebeleri, İstanbul ekibine 3-1 yenilerek ligde kalma yolunda derin bir yara daha aldı. Gollü geçen ikinci yarıda Pendikspor, 54. dakikada Batuhan ile öne geçti. Ekibimiz, bu gole 76’da Alpay ile karşılık verdi. Skora denge gelmesinin ardından Pendikspor ataklarını sıklaştırdı ve önce 80. dakikada Oktay ile daha sonra Taha ile goller bularak karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

ZORLU BİR SÜREÇ BEKLİYOR
Anadolu Selçukspor, aldığı bu kritik mağlubiyetle eline geçen bir fırsatı daha değerlendirememiş oldu. Bandırma’yı ateş hattına çekmeye çalışan temsilcimiz, Balıkesir ekibinin Şanlıurfa’ya 3-0 yenildiği haftada Pendik’e yenilerek eline geçen puan farkını indirme şansını kullanamamış oldu. Bu mağlubiyetle ligdeki galibiyet hasretini 8 maça çıkartan Anadolu Selçukspor, düşme korkusunu ensesinde hissetmeye başladı. Oynadığı son 8 maçtan 5 mağlubiyet, 3 beraberlik çıkartan Yavru Kartallar’ı ligin kalan bölümünde zorlu bir süreç bekliyor.