Anadolu Selçukspor için hocalar sıraya geçti!

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı’nın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasını fırsat bilen bazı teknik direktörler, kulübü iş için telefon yağmuruna tutmaya başladı
Anadolu Selçukspor için hocalar sıraya geçti!

Spor Toto 2.Lig’de kalan 2 haftaya prestij için çıkacak Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı ile gelecek sezon yoluna devam edilip edilmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Aldığı üst üste başarılı sonuçlarla Yavru Kartalı ligde tutan ve play-off’un kapısından döndüren Avcı ile Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan’ın hafta içerisinde bir görüşme yapacağı öğrenildi. Kritik toplantıda Avcı’nın Anadolu Selçukspor’daki geleceğinin büyük oranda belli olacağı ifade edildi. 

KULÜBÜ TELEFON TRAFİĞİNİ TUTUYORLAR

Bu arada Alper Avcı’nın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasını fırsat bilen bazı teknik direktörlerin lobi faaliyetlerini başladıkları bilgisine ulaşıldı. Başta Konya’dan olmak üzere çok sayıda teknik direktörün kulübü telefon yağmuruna tutturduğu ve ‘göreve hazırım’ mesajı verdiği öğrenildi. Cenk Özcan’dan aldığı enkazı kısa sürede topladıktan sonra 8 maçlık yenilmezlik serisine imza atan Alper Avcı’nın takımın ligde kalmasında önemli rol oynaması camiada takdirle karşılanmıştı. 

Veli Özkan / Yeni Haber Gazetesi