Anadolu Selçukspor seriye bağladı!

Anadolu Selçukspor, evinde konuk ettiği Bandırmaspor’u 4-2 yenerek ligde üst üste 3. galibiyetini alarak galibiyet serisine devam etti
Anadolu Selçukspor seriye bağladı!

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 14.haftasında sahasında şampiyonluk adaylarından Bandırmaspor ile karşılaştı. Yavru Kartallar, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı Mücahit Akçay’ın yıldızlaşması sonucunda 4-2 kazandı. Maça hızlı başlayan Bandırmaspor, 10.dakikada Üstün Bilgi’nin kafa golüyle 1-0 öne geçti. Alper Avcı ve talebeleri, bu gole 32.dakikada cevap verdi. Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde oluşan karambolde Ahmet Önay, kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek skora denge getirdi. Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

MÜCAHİT, HAT-TRİCK YAPTI
Anadolu Selçukspor, maçın ikinci yarısına fırtına gibi başladı. Yeşil-beyazlılar, 46.dakikada Mücahit Can Akçay’ın şık golüyle 2-1 öne geçti. Bu golün ardından sazı eline alan Alper Avcı ve talebeleri, rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı. Mücadelenin 64 ve 79. dakikalarında yine Mücahit ile goller bulan ekibimiz skoru 4-1 yaptı. Maçta son sözü ise 85. dakikada Bandırma’dan Mesut Saray söyledi; 4 – 2. 
Karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak üst üste 3. Zaferini elde eden yeşil-beyazlılar puanını 19’a çıkardı.