Anadolu Selçukspor, taraftar baskısını kaldıramadı

Anadolu Selçukspor yöneticisi Mehmet Ay, Maraş maçında puan kaybetmelerinin nedenini genç oyuncularının taraftar baskısını kaldıramamasına bağladı
Anadolu Selçukspor, taraftar baskısını kaldıramadı

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor’un Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, ligde 4 maçta topladıkları 7 puanın önemli olduğunu ifade etti. Son dakikalarda yedikleri gollerle puanlar kaybettiklerini dile getiren Ay, ‘Sezon başında yaptığımız transferlerin doğru ve takıma faydalı olduklarını düşünüyorum. Genç ve dinamik bir takım kurduk. Oynadığımız 2 maçta bireysel hatalar yapmamış olsaydık. Ligde 4’te 4 yaparak lider olabilirdik. Buna rağmen 7 puan topladık ve sezona iyi bir başlangıç yaptık. Çarşamba günü oynayacağımız Şanlıurfaspor maçı ligdeki hedefimizi belirlememiz adına bize yol haritası çizecek’ şeklinde görüş belirtti.  

‘SKORU KORUMA İÇGÜDÜSÜ PAHALIYA PATLADI’
Takımın genç oyunculardan kurulu olduğunu hatırlatan Mehmet Ay, ‘Maraş maçının yaklaşık 60 dakikasını İbrahim Ak’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle 10 kişi oynadık. Bu süre zarfında oyuncularımız büyük fedakarlık gösterdi ve sahada eksikliğimizi belli etmediler. Ne yazık ki oyuncularımızın skoru koruma içgüdüsünden dolayı savunma yapma istediği bize pahalıya patladı. Maçın bitmesine 2 dakika kala yediğimiz golle Maraş’tan 1 puanla döndük. Genç oyuncularımız taraftar baskısını da kaldıramadı. Daha önce Gümüşhane’de öne geçmemize rağmen son bölümlerde yediğimiz gollerle yenilmiştik. Alper hocamız, bu duruma mutlaka çözüm bulacaktır ’ diye konuştu.

Veli Özkan / Konya Yeni Haber

alper-avci-mehmet-ay-001.jpg