Anadolu Selçukspor'da evdeki hesap çarşıya uymadı

Anadolu Selçukspor, ligde oynadığı 5 maçtan da galibiyetle ayrılamadı. Bu süreçte 12 puan kaybeden Avcı ve ekibi, kötü gidişata çare arıyor
Anadolu Selçukspor'da evdeki hesap çarşıya uymadı

Spor Toto 2.Lig’de play-off potasının 6 puan dışında yer alan Yavru Kartal Anadolu Selçukspor, üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Ligin 3. haftasında Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yendikten sonra galibiyet orucuna başlayan yeşil-beyazlılar, henüz orucunu açamadı. 16 Eylül’den beri maç kazanamayan Alper Avcı ve talebeleri, söz konusu süreçte Kahramanmaraş, Nazilli ve Altay ile berabere kalırken, Şanlıurfaspor ve Karagümrük’e de yenildi. Ligde 9 puanla 12. sırada yer alan Anadolu Selçukspor, bir an önce toparlanma sürecine girmenin yollarını arayacak.

‘BEKLENMEYEN PUANLAR KAYBETTİK’
Puan kayıpları hakkında açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Doç.Dr. Hakan Salim Çağlayan, ‘Ne yazık ki beklenmeyen puanlar kaybettik. Takımımızın önemli oyuncularının yaşadığı sakatlıklar beklentilerimizin çok ötesinde kayıplar yaşamamıza yol açtı. Ancak bu kadro ile gelecekte çok iyi işler yapacağımıza olan inancımızı koruyoruz.  Asıl amacımızın A takımımıza futbolcu kazandırmak olduğu gerçeğini unutmadan ve bu hedeften sapmadan ligde daha üst sıralarda yer alan bir takım olmak için savaşmayı sürdüreceğiz’ dedi.

Yeni Haber