Anadolu Selçukspor’da puan hesapları!

Anadolu Selçukspor’da, Kahramanmaraşspor maçının hazırlıkları sürüyor. Başkan Mehmet Güney, zorlu deplasmanda puanla dönebileceklerine inandığını söyledi. Kupa karşılaşmasına da değinen Güney, zor koşullarda mücadele ettiklerini belirtti
Anadolu Selçukspor’da puan hesapları!

Genç ve gelecek vaad eden gurbetçi futbolcuları transfer ettiklerini belirterek sözlerine başlayan başkan Mehmet Güney, ‘Ligin en genç takımıyız, yaş ortalamamız 20. Sezona 3 maçta 6 puan toplayarak iyi bir başlangıç yaptık. Gümüşhanespor karşılaşmasını şansız bir şekilde kaybettik. Çok düşük bir bütçeyle mücadele ediyoruz. Bütçe anlamında bizden sağlam takımlarla yarışıyoruz. Hedef belirlemek için daha erken. Bizim hedefimiz Konyaspor’a futbolcu kazandırmak’ dedi. Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kahramanmaraşspor maçına da değinen Güney, ‘’Maraş deplasmanından en az bir puanla döneceklerine inandığını söyledi.

SUNİ ÇİM EZİYETİ           
Ziraat Türkiye Kupası tur atladıkları için mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Mehmet Güney, ‘’ Zor bir karşılaşmaydı. Anadolu Bağcılarspor, maç öncesinde çok iddialıydı ama maçı kazanmasını bildik’’ ifadelerini kullandı. İstanbul temsilcisine karşı çok zor koşullarda mücadele ettiklerine vurgu yapan başkan, ‘’Karşılaşma Suni çimde ve çok sıcak bir havada oynandı. Bizim futbolcularımızın bırakın suni çimde maç yapmayı, antrenman yapmışlığı dahi yok. O yüzden bizim adımıza zor geçen bir müsabaka oldu. Ligde ve kupada hedef belirlemedik ancak zaman her şeyin ilacıdır. Genç oyuncularımız, böyle çalışmaya ve oynamaya devam ederse başarının kendiliğinden geleceğini göreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Salim Can Özcan / Yeni Haber