Anadolu Selçukspor'da transfer raporu hazır!

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı,  Almanya ve Hollanda’da yetenek avına çıktı. Avcı’nın çantasında 7-8 ismin olduğu kaydedildi
Anadolu Selçukspor'da transfer raporu hazır!

Spor Toto 2.Lig’de play-off oynamayı kıl payı kaçıran Anadolu Selçukspor’da yeni sezonun planlaması şimdiden yapıldı. Kısa süre önce yurt dışına çıkan ve gurbetçi futbolcu izleyen teknik patron Alper Avcı, tespit ettiği yetenekli futbolcuları denemek için Konya’ya davet etti. İdari menajer Alim Öztaş ile de iç transfer raporunu tamamlayan Avcı, önümüzdeki günlerde dosyayı yönetime takdim edecek.

KONGRENİN YAPILMASI BEKLENİYOR
Atiker Konyaspor’un Olağanüstü Genel Kurul yapmasını bekleyen Yavru Kartal Anadolu Selçukspor, transfer çalışmalarına yeni oluşacak yönetimden sonra hız verecek. Kemik kadrosunu oturtan ve nokta transferler yaparak yoluna devam edecek ekibimiz, yeni sezonda genç ağırlıklı bir kadroyla play-off’a oynayacak bir takım kurmak için yoğun çaba sarfedecek.

ALPER AVCI’NIN KALMASI BEKLENİYOR
Bu arada teknik direktör Alper Avcı’nın yeni sezonda da Anadolu Selçukspor’un başında olması öngörülüyor. Pilot takımla şampiyonluk yaşamak isteyen Avcı’nın bu sezon o hedefine ulaşmak için gayret etmek istediği gelen bilgiler arasında. Bu sezon yeşil-beyazlılara puan rekoru kırdıran genç teknik adama yönetim kurulu ise oldukça güveniyor.

YENİ HABER