Anadolu’da köklü değişim

Konyaspor’un pilot takımı olarak mücadele veren Anadolu Selçukspor’da yeni yönetimin başa geçmesi ile birlikte köklü değişikliler yaşanmaya başladı.
Anadolu’da köklü değişim

Teknik Direktör Mehmet Yıldırım’ın görevine son verilmesinin ardından şimdi gözler transfere ve yeni teknik direktöre çevrildi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve yeni sezona yeni bir yapılanma ile girecek olan Anadolu Selçukspor’da geçtiğimiz Salı günü yapılan seçimli genel kurulda başkan Erkan Genç olmuştu. Erkan Genç göreve başlamasının ardından köklü bir değişimin ilk adımlarını atmaya başladı. Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurarak şampiyon olmayı ve PTT 1. Lig’e yükselmeyi hedefleyen Anadolu Selçukspor’da geçtiğimiz sezon ortasında Abdurrahman Baysangur’un ardından takımın başına geçen Mehmet Yıldırım’ın görevine son verildi. Erkan Genç takımı baştan aşağı değiştirmeyi hedeflerken takımada genç ve yetenekli birçok oyuncu almanın hesaplarını yapıyor. Mehmet Yıldırım’ın yerine gelecek teknik direktörün tecrübeli ve kariyerli bir teknik direktör olması bekleniyor. Erkan Genç başkan seçildiği genel kurulun ardından gazetecilere yaptığı açıklamada İyi bir yönetim oluşturduk. Herkes sorumluluğunu bilecek. Hepsi iş hayatında başarılar insanlar. Anadolu Selçukspor’da da yönetim olarak başarılı olmak için çalışacağız. İnşallah bu oluşum Konya’mıza hayırlı olur. Hedefimiz iyi transferler yapıp, iyi bir takım oluşturmak. Hedefli bir takım oluşturmak gayretinde olacağız. İlk olarak hemen iyi bir teknik heyet arayışına gireceğiz. Vaktimiz sınırlı. Takımımızda çoğu oyuncunun sözleşmesi bitti. Transferi hemen tamamlayıp kampa girmek istiyoruz. Kararlarımızı hemen almamız lazım” demişti. Rakiplerine göre kamp yapma konusunda geç kalan Anadolu Selçukspor’da transferlerin bir an önce gerçekleştirilip kampa gidilmesi bekleniyor. 

MÜCAHİT YAPRAKCI

Kaynak:YENİ HABER