Anadolu’da moraller yerinde!

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor’da kazanılan kritik Fethiyespor maçının etkisi henüz geçmiş değil. Düşme hattıyla olan puan farkını 5’e çıkartarak derin nefes alan ekibimizde yüzler gülüyor
Anadolu’da moraller yerinde!

TFF 2.Lig’de mücadele eden Anadolu Selçukspor’da keyifler yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu 2-0 geriye düştüğü Fethiyespor maçından 3-2’lik galibiyetle ayrılan Alper Avcı ve talebeleri, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacakları K.Maraşspor mücadelesine hazırlanıyor. Düşme hattıyla olan puan farkını 5’e çıkartan Yavru Kartallar, alacağı seri galibiyetlerle üst sıralara tutunmanın hesaplarını yapıyor. Cumartesi günü Maraşspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak yeşil-beyazlılar, aynı gün karayoluyla Maraş’a giderek kampa girecek.

‘KAZANMAYA ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI’
Bu arada açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, ‘Fethiyespor maçını kazanmaya çok ihtiyacımız vardı. Kazanmak için inanmıştık. Bunun neticesinde de ikinci yarıda çocuklar çok üstün bir performans göstererek üç gol buldular. Gerekli olan mücadeleyi sahaya yansıtarak galip geldiler. Taraftarsız bu işler olmuyor. Sahada itici güç olarak bu çocuklar taraftarı hak ediyor diye düşünüyorum. O nedenle bundan sonraki bütün müsabakalarımıza taraftarlarımızı bekliyorum. Onlardan rica ediyorum bu çocukları yalnız bırakmasınlar" dedi.