Anadolu'da rota Karagümrük’e döndü!

Tarsus İdman Yurdu’nu 2-0 yenerek galibiyet hasretine son veren Anadolu Selçukspor’da gözler hafta sonunda oynanacak Karagümrükspor maçına çevrildi
Anadolu'da rota Karagümrük’e döndü!

TFF 2.Lig’de teknik direktör Alper Avcı ile iyi bir ivme yakalayan Anadolu Selçukspor, galibiyet serisine başlamanın hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tarsus’u yenmeyi başaran Yavru Kartallar, galibiyet hasretine son vermişti. Bu sezon dış sahadaki ilk galibiyetini de alan ve puanını 12’ye çıkaran Anadolu Selçukspor, artık kötü günleri geride bırakarak açılan temiz sayfaya yeni zaferler yazmanın hesaplarını yapıyor.

ÖZGÜVEN AŞILIYOR
Tarsus deplasmanından galip dönmenin güzel olduğunu dile getiren Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı, ‘Rakip takım seyircilerinin maçtan sonra bizi alkışlarla soyunma odasına göndermeleri oyuncularımın özgüvenlerinin yerine gelmesi anlamında önemli bir noktaydı. Karşılaşmanın ardından oyuncularıma da söyledim, evet aldığımız galibiyet önemli, sevindik ancak bu sadece bir başlangıç. Daha büyük başarılara imza atacağınızdan eminim’ dedi.