Anadolu'dan hakemlere veryansın!

Anadolu Selçukspor Kulübü İkinci Başkanı Okay Tınkır, herkesin gıpta ile baktığı bir takım olduklarını belirterek, takımın ligde iyi işlere imza atacağını söyledi
Anadolu'dan hakemlere veryansın!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Anadolu Selçukspor, son 2 haftada 4 puan toplayarak çıkışa geçti. Yeşil-beyazlılar, hakem kararlarından son haftalarda şikayetçi. İkinci Başkan Okay Tınkır, ikinci yarıda oynadıkları 3 maçta da hakem hataları nedeniyle puan kayıpları yaşadıklarını hatırlattı. Tınkır, hakem kararlarına tepki göstererek, “Deplasmanda oynadığımız ve 2-2 berabere kaldığımız Kahramanmaraş karşılaşmasında maçı yöneten hakemlerin tutumunun bize karşı doğru olmadığını düşünüyoruz. İkinci devrenin ilk haftasında deplasmanda oynadığımız Tuzlaspor maçında da aynı şekilde hakemlerin tavırlarının yanlış olduğunu gördük. Biz pilot takımız. Amacımız ülkemiz futboluna ahlaklı, dürüst, çalışkan futbolcular yetiştirmek. Onlara doğruları öğretirken sahada emeklerinin çalınmasına asla müsaade edemeyiz” dedi.

'KADROMUZU GÜÇLENDİRDİK'
Yönetim olarak güzel işlere imza attıklarını dile getiren Tınkır, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana hem Atiker Konyaspor’da hem de Anadolu Selçukspor’da önemli işlere imza attık. Futbolun içindeki güzellikleri ortaya çıkarmaya, bunları paylaşmaya gayret ediyoruz. Baktığımızda ikinci ligde yaş ortalaması olarak en genç kulübüz. Herkesin gıpta ile baktığı 20-21 yaş ortalamasındaki bu takım iyi şeyler yapacak. İlerleyen haftalarda alacağımız sonuçlarla ligde üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğimize inanıyoruz. Sezonun devre arasında yaptığımız ciddi çalışmalar ile kadromuzu genişlettik. Nokta atışlarla ihtiyaç görülen bölgeleri güçlendirdik. İnanıyorum ki bu haftadan itibaren alacağımız güzel sonuçlarla çıkışımız devam edecek” diye konuştu.