Anadolu'dan sağ bek takviyesi

Transfer çalışmalarına devam eden Konya Anadolu Selçukspor,Bucaspor’dan 23 yaşındaki sağ bek Sancar Yıldırım ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı
Anadolu'dan sağ bek takviyesi

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Güney, “Yeni sezon öncesinde kadromuzda eksik olan bölgelerin takviyesi için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda savunmamızın sağında görev yapacak olan genç kardeşimiz Sancar Yıldırım ile anlaşma sağladık. Ben anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Daha önce Bucaspor takımında forma giyen genç kardeşimiz inanıyorum ki kısa sürede yeni takım arkadaşlarına alışacak. İyi bir sezon geçirmesini diliyorum” dedi.

2 yıllık sözleşmeye imza atan Sancar Yıldırım ise Konya'da olmaktan son derece mutlu olduğunu kaydederken: “ Öncelikle transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefleri olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Benim de önemli kariyer hedeflerim var ve bunları gerçekleştirebileceğim bir kulübe geldiğime inanıyorum. Takım arkadaşlarım ve hocalarımız ile birlikte iyi bir sezon geçirip başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

1995 doğumlu sağ bek Sancar Yıldırım, Bucaspor takımının alt yapısından yetişti ve ilk kez 2015 yılında profesyonel sözleşme imzaladı.