Anadolu’nun özgüveni yerinde

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, oyuncularının özgüveninin yerine geldiğini belirtti. Avcı, hafta sonunda oynayacakları Karagümrük maçını kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade etti
Anadolu’nun özgüveni yerinde

Anadolu Selçukspor’da pazar günü oynanacak Karagümrük karşılaşmasının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Zorlu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan ekibimizde teknik direktör Alper Avcı, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Avcı, ‘Rakibimiz tecrübeli oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Şampiyonluk için ciddi yatırımlar yapmış bir ekip. Fakat daha önce söylediğimiz gibi kendi oyun planımızı sahaya yansıtabildiğimiz takdirde, ufak tefek eksiklerimizi gidererek maç oynadıkça daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Karagümrük maçı ile iç sahada yeni bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum. Galip geldiğimiz takdirde önümüzdeki süreçte daha farklı bir görüntü olacağını biliyorum. Bunu oyuncularımıza söyledik o yüzden bu maçı inşallah seyircimizin de desteğiyle kazanacağız’ dedi.

‘ÖZGÜVENİMİZ YERİNE GELDİ’
Son iki deplasman maçında sergilenen futbol ve alınan sonuçlar neticesinde futbolcuların özgüvenlerini yeniden kazandıklarını kaydeden Avcı, ‘Oyuncularımızın özgüvenleri yerine geldi, inşallah iç sahada önemli bir galibiyet almak istiyoruz. Geride kalan süreçte çok fazla tribün desteği alamadık. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda tribünlerde bu genç arkadaşlarımızı destekleyen futbolseverler olursa oynanan futbol daha güzel olacak, daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. İyi bir oyuncu grubuna sahibiz. Buradan Konyaspor’un geleceğinde forma giyecek oyuncular çıkacak. Biz yeter ki hep birlikte onlara gereken desteği verelim. Artık kendi sahamızda, deplasmanda oynar gibi oynamak istemiyoruz. İç sahada oynadığımızı oyuncularımıza hissettirelim’ ifadelerini kullandı.