Anadolu'ya taze kan

Anadolu'ya taze kan

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekibi Konya Anadolu Selçukspor'un yönetimine  Konyalı İş Adamı Serhat Güler başkanlığındaki genç işadamlarından oluşan ekip talip oldu. Yeşil beyazlıların olağanüstü genel kurulu 12 Temmuz Salı günü Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılacak

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta yer alan Anadolu Selçukspor’da olağanüstü genel kurul tarihi belli oldu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre yeni başkanın seçileceği genel kurul toplantısı 12 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek. Kulüp tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde; “Konya Anadolu Selçukspor Kulübü Derneğimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 12.07.2016 Salı Günü saat 17.30’da Tatlıcak Tevfik Lav Spor Tesisleri Toplantı Salonunda aşağıdaki yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 7 gün sonra 19.07.2016 Salı günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır"

SERHAT GÜLER YÖNETİME TALİP

Konyalı İş Adamı Serhat Güler başkanlığındaki genç işadamlarından oluşan ekip, Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Anadolu Selçukspor’un yönetimine talip olduklarını açıkladı. Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan’ın, “Anadolu Selçukspor’un yönetimini şehirle bütünleşme adına bir ekibe verebiliriz” şeklindeki açıklamasının ardından Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukspor’un yönetimine bir grup işadamı talip oldu. Anadolu Selçukspor yönetimine talip olan ekibin içinde Serhat Güler, Fevzi Tezcan, Celalettin Hakan Katırcı, Rahim Yılmaz, Sami Özgüney, Hasan Ekici, İbrahim Gök, Hüseyin Sezen, Birol Akıncı ve Mustafa Çalıcı gibi güçlü isimler bulunuyor. Başkan adayı Serhat Güler, “Konya’ya ve spora hizmet etme adına işadamlarından oluşan bir ekiple Anadolu Selçukspor’un yönetimine talip olduk. Bugüne kadar spor takımımıza destek veren ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bizlerin tek amacı vardır. Konya’ya ve sporuna destek vermek ve sahip çıkmaktır” dedi.